Vraag gratis offertes aan

   
Soort dak*
Type aanvraag*

Naam: *
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Dakdekkers Vergelijken

Snel en eenvoudig offertes bij
meerdere dakbedekkers aanvragen

Over dakbedekkingen

Bij dakbedekkingsbedrijven.nl kun je voor de volgende vier typen dakbedekkingen offertes bij specialisten aanvragen;

Bitumendak / Platdak
Veel platte daken worden voorzien van bitumen dakbedekking. Bitumen beschikt over een aantal specifieke eigenschappen waardoor het uiterst geschikt is als dakbedekking. Bitumen is ook op de langere termijn zeer waterdicht, het materiaal is eenvoudig te verwerken en het hecht zeer goed aan de ondergrond.

Rietendak

Rieten dakbedekking is al eeuwen oud. Middels het beschikbaar komen van nieuwe materialen en technieken ontwikkelt het rietendak zich nog steeds. Bij deze ontwikkeling speelt de wet-en regelgeving van de overheid een grote rol. In grote lijnen zijn er twee verschillende soorten rieten dakconstructies, te weten;
- De traditionele open constructie, waarbij het riet op latten wordt gebonden.
- De gesloten constructe, ook wel het schroefdak genoemd. Bij deze constructie wordt het riet geschroefd op een gesloten onderconstructie.

Vanzelfsprekend kunnen beide constructies worden voorzien van isolatie en betimmering.

Pannendak
Dakpannen zijn de meest gebruikte soort dakbedekking in Nederland. Dakpannen zijn verkrijgbaar in enorm veel soorten, modellen, formaten, kleurstellingen en materialen. Een dakpan moet vooral passen bij de uitstraling van uw huis. Bij de keuze van een dakpan dient men rekening te houden dat niet elke dakpan geschikt is voor elk dak. De voornaamste reden hiervoor is de hellingsgraad van het dak.

Kunststof dak

Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Enige voordelen van kunststof daken zijn dat het milieuvriendelijker is dan bitumineuze dakbedekking. Kunststof dakbedeking is dun en licht in gewicht en is in veel gevallen ook recyclebaar. Doordat het materiaal licht in gewicht is kan in veel gevallen ook worden volstaan met een lichtere ondercontructie.
Kunsstof dakbedekkingen zijn in twee hoofdlijnen onder te brengen in EPDM of PVC dakbedekking.